23 aug. 2013

Leuke Back To School Nail-art!

Helaas komt overal een einde aan, en zo ook de geliefde zomervakantie... Voor sommigen van jullie is school misschien alweer gestart? Gelukkig hebben wij in midden Nederland nog 2 vrij weekjes! Om vast in de stemming te komen heb ik wat leuke Back To School Nail-art op een rijtje gezet!

De Lined Paper Nails zijn super schattig en makkelijk te maken. Alles wat je nodig hebt is een witte nagellak en een blauwe en rode striper. 

Vind je wat simpele blauwe en rode streepjes nog wat saai? Dan kan je altijd nog wat leuke tekeningen, zoals hierboven, toevoegen!
Zelf ben ik niet zo'n iemand die altijd wat fruit mee naar school neemt, maar die appeltjes zijn en blijven super schattig! 


Waar denk je aan bij school schrijfgerei? Jep, potloden! Opnieuw een simpele, maar schattige nail-art!Het is al tijden geleden dat ik op een echt krijtbord geschreven heb, maar daar zou nu wel eens verandering in kunnen komen! Hierboven vind je een tutorial over hoe je een krijtbord op je eigen nagels kunt creĆ«ren!Wat is jouw favoriete back to school nail-art? Mijn favoriet is de potlood nail-art van Cutepolish of de tweede appeltjes ! Liefs' Iris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...