28 nov 2013

Mijn verjaardags cadeautjes!

Precies 5 dagen geleden vierde ik mijn verjaardag voor vriendinnen  en de dag erna voor mijn familie. Ik kreeg niet superveel, maar wel erg leuke dingen! Vandaag laat ik die aan jullie zien.


Hierboven liggen 2 chocolade repen. Het waren er eerst 3 maar..... Ik heb er al 1 opgegeten :) Dat was milka met tuc. Nu heb ik nog confetti en mijn favo oreo!



Van een vriendin kreeg ik dit superleuke dienblaadje met 3 kaarsen houdertjes en kaarsen erin. Ook nog met de woorden "you" en "me" van hout. En volgensmij kan je daar nog een foto in zetten.



Van een andere vriendin kreeg ik dit supermooie pastel lakje van de Hema. Dit is kleur 832.



Ook kreeg ik van haar dit superschattige vogeltje aan een ketting. Echt superleuk! Toen ik hem de volgende dag droeg kreeg ik er veel complimentjes over.



Van Iris kreeg ik de Sleek Blush Rose Gold en een Barry M lakje. Het lakje is liquid sand en blijft echt supergoed zitten. Dankjewel Iris!



Van een andere vriendin kreeg ik het Sleek Celestial palet. Dit een een LE. Ik ben er echt superblij mee. Alleen al de verpakking is mooi! Hier komt binnenkort zeker een review van.



Van mijn oudtante kreeg een een shampoo ( die staat al in de douche) en deze geurenset van Essence. Het zijn superlekkere geuren en de flesje zijn zo schattig klein!



Van een vriendin kreeg ik nog dit geurtje. De verpakking is superleuk!



En ook deze veren oorbellen. Ze waren erg moeilijk te fotograferen, maar het is gelukt. Ze zijn supergroot!



Van mijn tantes ( zussen van elkaar) Kreeg een wreck this box. Dit wilde ik al superlang! Er zitten 3 boeken in van Keri Smith: Wreck This Journal (kent iedereen wel), Mess en This is not a book. Er staan superleuke creatieve opdrachten in.


Van mijn broertje kreeg ik het engelse boek paper towns van John Green.



Ook kreeg ik een bol.com kaart, een boekenbon en nog wat geld.

Ik ben echt superblij met mijn cadeautjes.
Bedankt voor de felicitaties!

xx Sara

2 opmerkingen:

  1. Leuke cadeautjes heb je gekregen! Vooral de geurenset van Essence en het dienblaadje vind ik leuk. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. superleuke cadeaus ♥ de milka confetti ziet er lekker uit xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...