16 jan. 2014

Catrice Made To Stay Highlighter Pen 010 Eye Like

Misschien is wel het allermooiste make-up product: highlighter! Sinds één heel jaar gebruik ik elke dag met veel liefde deze Catrice Prime And Fine Highlighter (deze gaat overigens binnenkort uit het vaste assortiment, dus grijp je kans!). Alleen het nadeel  aan poederproducten is dat ze over het algemeen niet de hele dag mooi blijven zitten... Maar crème highlighters daarentegen...


'Deze Highlighter Pen is een eye opener en highlighter en geeft een prachtige finish aan oogmake-up. De zachte, crèmige en poederachtig formule van Made To Stay Highlighter Pen streelt de huid met mooie highlights op de oogleden of prachtige accenten op de binnenste en buitenste ooghoeken. Heel gemakkelijk aan te brengen dankzij het praktische schuifmechanisme. Een nieuw hoogtepunt voor highlights!'

Catrice heeft drie verschillende kleuren van de Made To Stay Highlighter Pen in haar schappen liggen: deze roségouden 010 Eye Like!, een gouden 020 Eye Want! en een zilveren 030 Eye Need!. De highlighter pennen kosten €3,89 en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. 
Het uiterlijk van de pen bevalt me wel. Mooi en strak. Door de roségouden verpakking oogt het product chique en je zou zeker niet zeggen dat je er maar iets minder dan €4,- voor betaalt. De prijs van dit product is zeker niet hoog, maar van Catrice valt het me toch wat tegen. Langzaamaan worden de prijzen steeds verder opgehoogd! 

Het product is omhoog te draaien en daar heb je het dan: een prachtige en romige stick! De highlighter is eigenlijk alleen bedoeld voor de binnenste ooghoeken en het wenkbrauwbot. Je zou hem echter ook kunnen gebruiken op andere delen van je gezicht, zoals je junkbeenderen, neusbrug en cupidoboog. Persoonlijk gebruik ik dan toch liever mijn poeder highlighter, omdat die net wat natuurlijker oogt. 
De pen smeert fijn en heeft een prettig romige structuur. Zoals je kunt zien, is hij precies goed qua formaat om product aan te brengen op je ogen. 

Made To Stay Highlighter aangebracht in binnenste ooghoeken en op wenkbrauwbot
Links niet - rechts wel  


De highlighter opent echt je ogen. Het is zeker een topper voor school of je werk: snel even wat oogpotlood/eyeliner, mascara en highlighter aanbrengen en gaan met die banaan! Je komt weer wakker voor de dag en het fijne is dat het product prima blijft zitten. Ik had hem al vaker voorbij zien komen, maar nooit eerder de stap gezet om hem echt te gaan kopen. Een grote fout, want het is echt een top product!

Q: Wat is jouw favoriete highlighter? Liefs' Iris

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...