25 jan. 2014

I LOVE | Essence Frame 4 Fame Single Lashes

Valse wimpers? Alsjeblieft niet! Dat was altijd mijn overtuiging, maar tot ik de plukjes nep wimpers tegenkwam! Dat ziet er veelbelovend uit! Dus voor de feestdagen, besloot ik de gok te wagen. Zou dit er mooier en minder opvallend uitzien dan van die 'hele' nep wimpers? En ja, zeker wel! Dit is de beste ontdekking van mijn afgelopen december! 
Essence heeft verschillende soorten valse wimpers in haar schappen liggen, waaronder deze single lashes. Vanaf februari brengt Essence een aantal nieuwe producten uit en de single lashes worden ook geüpdate: in plaats van 2 krijg je voortaan 4 verschillende lengtes!Het setje komt met in totaal 40 losse wimpers in twee verschillende lengtes en met een lijm. Deze Frame 4 Fame Lash Glue is ook los te koop in een grote verpakking. De lijm werkt fijn en laat de kunst wimpers prima een avondje feesten (en zweten!) zitten.
Geen valse wimpers - Met valse wimpers

Full-face


Het aanbrengen van de plukjes wimpers vergt wat oefening. De tweede keer had ik het kunstje bij mijn ene oog al goed in de vingers, maar het andere oog was toch nog even wat tobben. Wel zal dit denk ik gemakkelijker gaan dan een hele rij nep wimpers op een strip. Je kunt zien dat er op de foto's hierboven nog wel wat wimpersjes bij hadden gemogen, maar daar moet je een beetje gevoel voor krijgen. En het fijne is: je kunt zelf bepalen hoe ver je wilt gaan. Ga je voor natuurlijk of juist voor een volle bos wimpers?

Het verwijderen van de wimpers gaat prima. Je trekt ze gemakkelijk weer van je ogen af, zonder een enkel pijnscheutje! Ik heb sommige wimpers nog zelfs een tweede keer kunnen gebruiken, dus dat is ook handig om te weten! Ik zou zeker eens een bezoekje aan de Kruidvat brengen. Zoals ik al vertelde, gaat dit setje uit het vaste assortiment. Dus dat betekent 50% korting! Maar maak je geen zorgen, de wimpers worden verbeterd en dat betekent alleen maar veel goeds. Vanaf februari zul je ze weer in een roze verpakking in de schappen van Essence vinden!

Essence Frame 4 Fame Single Lashes kosten € 2,59 bij Kruidvat en zijn te vinden in het tweede Essence schap!

Q: Gebruik jij wel eens nepwimpers? Liefs' Iris

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...