21 jan 2014

Mijn Favoriete Blogs #2 + Spam Your Blog Time! | Iris

Bloggen is 'mijn leven'. Het klinkt misschien een beetje overdreven, maar het is toch zo! Schrijven, fotograferen en over het internet surfen zijn mijn grootste hobby's en deze kan ik zo combineren! Ik was echter nooit op het idee gekomen om een blog te beginnen, als er niet al van die leuke blogs waren! Vandaag deel ik 4 van mijn andere favoriete blogs, naast een lijstje dat ik in augustus maakte. (Oh, en er is natuurlijk daarna altijd tijd om je eigen blog en die van een ander LEGAAL te spammen!)




Ik vind het heerlijk om na school even een halfuurtje blogs te lezen, voordat ik weer aan mijn huiswerk ga beginnen. Ik lees voornamelijk beautyblogs, maar af en toe lifestyle en fashion vind ik ook niet verkeerd, hoor! Alle vier de blogs waarover ik jullie hieronder ga vertellen, heb ik nog vrij recent ontdekt!




Lotte is in korte tijd uitgegroeid tot mijn meest favoriete blog (naast veracamilla.nl dan...)! Ik heb een zwak voor haar prachtige foto's en ze heeft echt talent als het gaat om het doen van haar make-up. Ze blijft me maar verbazen! Lotte post elke dag een nieuw artikel en wisselt fijn af met reviews, looks, swatches en lifestyle. Breng zeker eens een bezoekje aan haar blog!


 

Elise Joanne schrijft vooral reviews op haar blog, wat ik ook erg leuk vind. (Stiekem vind ik reviews de állerleukste blogpost die er zijn!) Ze is ontzettend eerlijk en je merkt dat ze zegt waar het op staat. Ze is duidelijk een pittige tante, haha!



Anne Solveigh's blog is geen typische beautyblog. Ze schrijft namelijk voornamelijk over lifestyle en persoonlijke dingen. Ook al ben ik groot fan van beautyblogs, vind ik haar blog erg leuk. Op dit moment is er een super gave winactie week omdat ze pas jarig is geweest, dus dat is misschien wel een mooie tip voor jullie!



Laura's blog lifebeautystyle.blogspot.nl is dan misschien wel de kleinste blog die ik vandaag noem, maar dat maakt het het niet minder leuk! Ze legt heel veel persoonlijkheid in haar blogposts en ik vind haar blog gewoon iets hebben! Haar blog is zeker een bezoekje waard!


En nu is het moment waar jullie opgewacht hebben, aangebroken... SPAM JE BLOG TIME! Ik weet dat het altijd erg leuk gevonden wordt en zelf vind ik het ook tof om nieuwe blogs te ontdekken! En denk niet alleen aan je eigen hachje, maar laat ook iemands anders blog achter! Er is niets leukers dan elkaar helpen, toch? Liefs' Iris

7 opmerkingen:

  1. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en fashion. Momenteel loopt er een winactie waarbij je € 25 shoptegoed bij Beauty-Licious kunt winnen. Doe jij al mee? x www.vanessablogt.be

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief dat we mogen spammen!
    Mijn blog is: http://www.xwiesx.com en gaat over make-up en lifestyle. Ik plaats iedere dag een artikel.
    Make-up is mijn creatieve uitlaatklep en ik ben zeker niet bang om te experimenteren met felle kleuren.

    Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke blogs!

    Op mijn blog beautyisaparty.wordpress.com blog ik voornamelijk over fashion en beauty, maar ook over allerlei lifestyle dingen zoals columns en dingen wat ik nu weer beleefd heb. Ik vind het ook erg gezellig om met andere bloggers te kletsen! Do we meet again?
    x José.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Op Anne Solveig na, kende ik deze blogs nog niet, leuk! Ik heb net het bloggen weer opgepakt; ik blog over van alles op www.cestlaviedekim.blogspot.nl.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geen beauty, maar wel heel veel groenten en tips en meer op 'De Boon in de Tuin'!

    Checken dus ->> http://deboon.blogspot.nl

    Groet,

    Kees de Boon | De Boon in de Tuin
    twitter @keesdeboon

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...