31 jan 2014

Mijn Favoriete Kettingen!

Ik heb veel kettingen. Van statement kettingen tot hele subtiele. Ze maken een outfit voor mijn gevoel af. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete kettingen zien!





Hierboven zie je mijn nieuwste aankoop: een statement ketting van de Hema. Ik kocht hem

voor €2 in de sale! Normaal was hij 10. Dit is een supermooie en aanwezige ketting. De kleurencombinatie is ook erg mooi.


Daarna deze. Een veren/blaadjes statement ketting. Deze kocht ik voor €5 bij de Primark in Frankfurt vorig jaar. Deze ketting heb ik sinds die tijd veel gedragen. Hij past ook leuk bij jurkjes.


Dan alweer mijn laatste statement ketting. Een kraagje. Zo leuk! Ik vond de peter pan kraagjes op blousejes erg leuk. Toen ik deze ketting zag moest ik hem hebben. Na een lange dag in de stad ben ik teruggegaan naar de winkel en heb ik hem gekocht voor €5. Het was de laatste! Ik was zo blij :)

                                                                    Lange kettingen


Deze kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag. Het is een (nep) gouden ketting met een hartje, een blaadje en verschillende kraaltjes. De sliertjes onderaan gaan wel snel in de knoop. Maar het geeft een superleuk effect als ze niet in de knoop zitten, haha!


Dan mijn geliefde camera ketting. Gekocht na heel lang twijfelen. Bij de Bijoux Brigitte vorig jaar. Ik draag hem nog steeds met veel plezier en hij blijft een van mijn favorieten.


Dan deze schoen. Die kreeg ik voor mijn verjaardag in november. Hij is superleuk en vooral die veters zijn erg schattig. Deze komt ook van de Bijoux Brigitte.


Dan deze ketting met de Eiffeltoren van de Kruidvat.  Ik ben nog nooit in Parijs geweest, maar dat maakt niet uit! Het strikje is zo schattig. Deze heb ik ook voor mijn verjaardag gekregen.


Deze ketting heb ik van mijn oudtante gekregen. Een supermooie en subtiele ketting. Het pareltje is zo schattig. Ik draag deze ook vaak, omdat hij lang en subtiel is.

Korte kettingen


Deze kocht ik op de Crea Beurs vorig jaar. Het is een van glas gemaakt hartje. Supermooi met die bloem en de kleine glittertjes. Superleuk! Ik weet niet meer hoe duur hij was.


Dan het vogeltje dat ik in november voor mijn verjaardag kreeg. Superschattig en ik draag hem erg vaak. Ook krijg ik er elke keer complimentjes over.


Dit strikje kreeg ik een paar jaar geleden van een vriendin. Hij is superleuk en middellang. Erg subtiel en ik zou hem vaker moeten dragen.


Dan mijn adelaar die ik laatst kocht bij Bijoux Brigitte voor €5,95. Deze geeft een edgy effect aan je outfit.

Dat waren dan mijn favoriete kettingen. Het zijn er aardig wat, maar dit is niet alles wat ik heb!. Deze kettingen draag ik toch het vaakst! 

Wat is jullie favoriete accessoire? xx Sara

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...