14 jan. 2014

Mijn Primark Onesie

Ik snapte de hype rond de onesies nooit zo. Tuurijk, het zal vast en zeker super lekker zitten, maar het ziet er niet bepaald flatteus uit. Tot dat ik vorige week bij de Primark aan 't shoppen was en deze geweldige katten onesie zag hangen... (Hier vind je de shopblog!). Ik ben dol om katten (en honden!), dus ik moest en zou hem meenemen! En zo veranderde ik langzaamaan in een blauw-roze kat! Miauw! 
Primark verkoopt op dit moment verschillende onesies. Honden, katten, konijnen en onesies met sterren. Deze sprong er voor mij meteen uit en samen met een vriendin kocht ik deze katten onesie. 

De onesie is gemaakt van heerlijk zachte badstof. Hij zit erg baggy, maar is voor mij wel vrij kort. Ik heb de onesie in een maatje S/M en ben 172 meter lang. Als je erg lang bent, moet je dus sowieso voor een grote maat gaan. De capuchon dragen doe ik daarom dan ook niet, omdat het dan allemaal wel erg krampachtig aanvoelt, haha! 

Ik draag mijn onesie stiekem ontzettend graag. Mijn moeder maakt er constant grappen over, maar ik vind hem geweldig! Ik draag hem zo'n beetje standaard op een luie zaterdag/zondag, wanneer ik mijn huiswerk aan het maken ben. Ik had verwacht dat hij veel te warm zou zijn voor gewoon overdag, maar dat valt hartstikke mee! Ik heb het zelden te warm. (Ik ben dan wel lichtelijk een koukleum, haha!).

Ik snap de hype rond de onesie wel. Het zit super comfortabel en wie kan nou nee zeggen tegen zulke schattige oortjes? Ik niet in ieder geval! De deur gaat dan wel niet meer open als er iemand aanbelt (gelukkig woon ik een buiten de bebouwde kom!), maar I love my onesie!

Mijn onesie kost €12,- en is te koop bij Primark. 

Q: Heb jij een onesie? Liefs' Iris

5 opmerkingen:

 1. Hij ziet er schattig uit! :-) Zelf heb ik er helaas nog geen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf een panter, maar deze is ook heel erg cute! En ze zitten zó lekker, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf een cookiemonster en een aap van de primark, ze zijn echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke onesie heb jij gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar kun je nog meer Primark onesies kopen?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...