19 mei 2014

Review: Maybelline New York Baby Lips Pink Punch

Oh, wat twijfelde ik al lang over Baby lips... Ik vind ze er zo leuk uit zien en wilde er altijd al eentje proberen. Maar ik kocht hem nooit. Toch heb ik hem laatst gekocht, omdat ik hem nu toch echt wel een keer wilde hebben. Vandaag een review.

De Babylips hangen in deze verpakken bij de lippenbalsems bij Kruidvat. Bij Etos hangen ze meestel bij de kassa's. Deze verpakking alleen al vind ik er erg leuk uit zien. De ingrediënten. Een hele waslijst zoals je ziet, haha!En dan de verpakking zelf. Lekker opvallend roze met gele letters. Erg leuk en een echte eyecatcher. Niet te missen in je tas. Ook de lippenbalsem zelf is felroze gekleurd. Superleuk. 
Het blijft een lippenbalsem. Maar hij geeft wel erg veel kleur af. Een leuke frisse roze kleur zoals je ziet. En hij ruikt heerlijk.Je ziet hem in het echt beter zitten dan op deze foto's. Hij geeft je echt een frisse uitstraling.Ik ben erg blij dat ik dan toch eindelijk een babylips gekocht heb. Ik ga hem met veel plezier gebruiken want hij is erg fijn. 

Maybelline New York Babylips zijn te koop bij Kruidvat en Etos. Die van mij heet pink punch. Babylips kosten 3,50 euro.

                                                                   xx Sara

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...