19 jun. 2014

Mijn Favoriete apps #4 | Sara

Er is al een paar keer een artikel online gekomen met favoriete apps. En vandaag is het mijn beurt! Natuurlijk heb ook ik veel apps op mijn mobiel staan. Waarvan ik sommigen dagelijks gebruik. Ik zou niet kunnen zonder die apps. Die ga ik vandaag aan jullie laten zien!Eos 1200D Companion
Dit is eigenlijk een app voor de Canon Eos 1200D. En ik heb de 1100D. Maar daarvoor is deze app ook prima te gebruiken. Hij legt alles heel rustig uit en per onderwerp kan je iets aanklikken. Wil je de achtergrond wazig? Deze app leert je het. Hij is superhandig en ik gebruik hem met plezier!


2048
Dit is een spelletje. Het leek eerst heel ingewikkeld. Dat is het ook wel een beetje. Maar het is ook erg leuk en zeer verslavend! Je moet steeds 2 stenen met hetzelfde getal bij elkaar optellen door ze naar elkaar toe te slepen. Na een bepaalde tijd is het spel afgelopen en geeft het je score aan. Je moet elke keer je score verbeteren. En als het goed gaat kun je uiteindelijk één steen overhouden met het getal 2048. Maar dat is mij nog niet gelukt. 


Days left
Deze app telt de dagen af naar een leuk evenement of een andere leuke dag. Je stelt een datum in en hij gaat aftellen. Heel leuk en makkelijk. Je ziet snel hoe lang je nog moet wachten. Deze app gebruik ik nu voor het aftellen naar het One Direction concert. Maar hij kan ook bijvoorbeeld aftellen naar de vakantie of naar een leuke film. 

Messenger
Messenger is van Facebook. Het is een app waarbij je met je vrienden in je facebook chat kunt chatten. Maar zonder de rest van facebook eromheen. Superhandig en erg leuk!Snapchat
Dit kent iedereen wel. Maar ik ben echt verslaafd op dit moment. In plaats van whatsappen ga ik nu steeds vaker in foto's praten met een vriendin. Heel de avond de meest gekke en grappige foto's sturen. Mijn dag is weer goed! Een erg leuke app.


Dat waren mijn favoriete apps van dit moment.

Wat is jouw favoriete app?
xx Sara

6 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...