9 jun. 2014

Boozy 5-Daagse

Het is weer zover! Vandaag begint de Boozy 5-daagse. Boozyshop is een webshop waar allerlei make-up verkocht wordt. Van Boozyshop zelf maar ook van merken zoals Sleek. Wil je korting op deze producten? Sla dan deze week je slag. Elke dag is er korting op een ander merk of product. En ook is er dit jaar een Boozybox. Ik ga zeker even een kijkje nemen!Maandag 9 juni: Sleek 20% korting


Sleek is echt één van mijn favoriete merken. Vooral de oogschaduwpaletten en blushes zijn erg fijn. Hier wil ik zeker even naar gaan kijken.

Dinsdag 10 juni: Embryolisse 20% korting
Ik heb met dit merk geen ervaring. Maar het heeft allemaal verzorgingsproducten en ziet er erg fijn uit. Er zijn veel reviews van producten van Embryolisse te vinden. Volgens mij is dit wel een goed merk. 

Woensdag 11 juni: Beautyblender 20% korting

De beautyblender kennen jullie waarschijnlijk wel. Het is de meest bekende make-up spons. En ook vrij aan de prijs.Daarom komt deze actie wel goed uit. Het sponsje schijnt heel fijn te zijn. Dus kijk ook zeker daar even naar. 

Donderdag 12 juni: Real Techniques 20% korting


Ik heb zelf de expert face brush van RT. Hij is erg fijn en deze kwasten zijn echte aanraders!

Vrijdag 13 juni: paletten van Boozy Cosmetics 40% korting

 Deze paletten schijnen ook erg fijn te zijn. Je hebt veel paletten met heel veel kleuren. Zeker het kijken waard!


Naast deze dagen met korting kan je deze week ook een Boozybox bestellen. Hij is ten waarde van 50 euro en kost slechts 19,99 euro. Dat is toch mooi meegenomen. De producten die erin zitten zijn een verassing. Ook kan je dezelfde box bestellen met een boozybrush!


Boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten en bij besteding van 25 euro krijg je een gratis boozygift ten waarde van 4,95. Op=Op

Ik ga zeker een kijkje nemen op de site. Jij toch ook?
Q: Wat is jouw favoriete make-up merk van Boozyshop?
xx Sara                                                                     

1 opmerking:

  1. Wat leuk! Zelf ben ik dol op Sleek en RT dus vandaag en donderdag ga ik zeker even een kijkje nemen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...