30 sep. 2014

November: Don't buy beauty products month

Ik zat net een ander artikel te typen en toen bedacht ik me iets. Iedereen spreekt met zichzelf wel eens af om een tijdje niets te kopen. Maar dan komt het er toch weer niet van. Waarom doen we dat niet met zijn allen? Als er meerdere mensen meedoet is het vaak makkelijker. Je staat er niet alleen voor! Vandaag vertel ik jullie mijn idee.
November is nog een maand weg. Dus we wachten nog even. We gaan nu nog even helemaal los. En op 1 november is het voorbij met de pret. Ik wil een paar regels opstellen. Voor jullie en voor mezelf.

-Je mag wel beautyproducten voor anderen kopen. Als een vriendin bijvoorbeeld jarig is.
-Als je jarig bent mag je geen 80 beautyproducten vragen. Maximaal 10. ( Ik ben jarig in November, dus dit geld OOK voor mij)
-Ook als je niet jarig bent mag je niet meer dan 10 producten vragen.( als beloning voor je rapport van je ouders, of dat soort dingen)
-Nodige verzorging zoals reinigingslotions vallen niet binnen deze challenge. Die mag je kopen als je oude op/kwijt/weg of niet goed is. 
-Back ups kan je beter voor november kopen. Dat ga ik dus ook doen. Want dit valt ook onder de beauty. 
-Er zijn geen excuses.
Deze regels gelden voor iedereen, en dus ook voor mij. Alles wat niet onder make up valt kan je natuurlijk kopen. Maar ik ga er door deze challenge zeker beter bij nadenken. Bovendien zijn het niet heel veel regels. Ik hoop dat ik me er aan kan houden, haha. 

Als dit een succes is kunnen we vaker samen dit soort challenges doen. 
Ik hoop dat jullie meedoen. Als je meedoet kan je dat achter laten in de reacties. En in deze maand kunnen we misschien contact houden of elkaar volgen via twitter/instagram. Ook ben ik van plan om elke week een update te schrijven, waar jullie dan weer op kunnen reageren.

                                                           Wie doet er mee?!
                                                                 xx Sara

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...