12 okt 2014

Review Essence Longlasting Eye Pencil 09 Cool Down

Essence oogpotloodjes zijn bij mij toch wel favoriet. Ik heb jaren lang steeds opnieuw de zwarte versie ervan gekocht en ook laatst had ik weer een nieuwe nodig. Ze zijn zo fijn! En ook het systeem is handig. Laatst stond ik weer voor het Essence schap en ik zag een supermooi blauw potloodje. Dat zie ik de laatste tijd vaak voorbij komen, dus ik wilde het wel eens proberen. En voor die prijs kan je het ook niet laten!




Het systeem is dus erg handig. Het is geen potlood maar een soort 'staafje'. Als je de verpakking draait komt er steeds een stukje verder de vulling van een normaal oogpotlood. Het is zo handig en je doet er ontzettend lang mee. 


Ik heb de kleur 09 cool down. Het is een mooie donkerblauwe kleur met glitters. Die glitters vallen op het eerste gezicht niet echt op. Maar als de zon er op valt geeft het een supermooi effect. 


Meestal gebruik ik oogpotlood op mijn bovenste wimper rand. Dat vind ik vaak net iets fijner en mooier. Ook blijft het bij mij  dan langer zitten. 



Mijn complete look.
Miss sporty morning baby BB cream - review
Maybelline New York stay 24 hours concealer
Max Poeder. Review volgt nog.
Catrice defining blush 040 think pink -  review
Hema wenkbrauwpotlood 09
Catrice brows and lash gel
Het essence oogpotlood uit deze review.
Essence get big lashes water proof mascara - review
Lippenbalsem van de Kruidvat


Ik ben erg tevreden met dit potloodje, en deze en alle andere kleuren zijn echt een aanrader. Dus ik zou zeker eens een kijkje nemen, als ik jou was. Hij is meestal al te koop bij de kleine schappen van Essence. Maar sowieso bij de winkels met 2 essence schappen. Hij kost 1,49 euro en is te koop bij Kruidvat.

xx Sara

6 opmerkingen:

  1. Wauw, wat staat die kleur je goed. Lijkt me inderdaad echt een aanrader. Ik ga snel eens kijken...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, hoe doe je dat je verder moet lezen? En niet het hele artikel op de voorpagina staat? Zo je het antwoord willen geven in een mailtje: thelifeofagirlmiene@gmail.com

    xx

    madebymiene.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...