17 okt. 2014

Shoplog Oktober 2014 | Primark, River Island & Kruidvat

Er zijn van die periodes waar al je dagelijkse producten op lijken te gaan. Zo had ik onder andere een nieuwe foundation nodig! Ook was ik in Rotterdam en dan kan je natuurlijk de Primark niet overslaan... 

Afgelopen zaterdag was de opendag van de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Nadat ik bij geneeskunde en klinische technologie ben wezen kijken, gingen mijn vriendinnen en ik naar het Alexandrium! Natuurlijk brachten we een bezoekje aan Primark. Het ENIGE wat ik kocht was deze tas. Ik weet niet wat het was, maar ik kon eigenlijk niets leuks vinden... Eén broek trok mijn aandacht, maar ik wilde niet helemaal in die rij gaan staan voor slechts een item. Gelukkig vond ik nog wel iets om af te rekenen: dit leuke kleine tasje. Ik was al tijden op zoek naar het perfecte tasje to-go en nu heb ik hem voor maar €10 gevonden!Ook hopte ik even langs bij de River Island. En het leuke was: er was een hele hoop kleding in de sale! Ik paste een aantal items aan en liep uiteindelijk de winkel uit met een mooie nieuwe broek in een plastic tasje. Deze jeans was afgeprijsd van €50 naar €30. Een mooie deal toch? De spijkerbroek heeft een verwassen lichte kleur met een vrij hoge taille. Ik heb al veel complimenten over de broek gehad, wat me natuurlijk heel blij maakt!


Ook wipte ik even langs Kruidvat op wat back-ups te halen. Mijn foundation was echt op en ik ging op zoek naar een nieuwe! Ik koos uiteindelijk voor de NYC Natural Matte in 001 Ivory (€3,99). Ook haalde ik een nieuwe concealer (€2,59) en wenkbrauwgel (€1,99) voor het geval dat de producten die ik nu gebruik op gaan. 


Ook bracht ik een bezoekje aan de Action. Speciaal op zoek naar het product dat je hieronder ziet. Maar eerst een lipstick setje waarop ik mijn ogen liet vallen. Berry is dé lipkleur voor het komende seizoen en ik liep gewoon twee prachtige kleurtjes tegen het lijf voor slecht €0,89! 

Dit is waarvoor ik eigenlijk naar de Action ging. Maar je weet hoe dat gaat: je komt altijd met meer terug! Er zijn in totaal vier palettes van MAX verkrijgbaar, waarvan de twee die mij het mooist leken, gelukkig nog in het schap lagen. Ik koos voor een palette met rode, taupe en blauwe tinten en een palette met met nude, groene en grijze tinten. Voor één palette met 28 oogschaduws heb ik €2,49 betaald.


Ook kocht ik nog een nagellak remover voor een klein bedrag van €0,98. Het bevat geen aceton. Spotgoedkoop! 


Liefs' Iris

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...