18 okt. 2014

Vakantie

Yes, ik heb mijn se week overleefd en nu kan ik genieten van een heerlijke week vakantie! Gisteren was ik om half 5 klaar en daarna kon het feest beginnen. Wat ga ik sowieso doen deze vakantie?Naar de Bazaar en Beverwijk. Daar gaan we meestal in de herfstvakantie heen. Het is een grote soort zwarte markt met verschillende hallen. Er is er één met make up, één met eten (dat ruikt zo heerlijk!), één met kleding en ook buiten zijn verschillende dingen te vinden. Zouden jullie hier een shoplog van willen zien?

Hardlopen. Ik wil proberen om om de dag hard te lopen. Ik hoop dat ik de smaak dan een beetje te pakken krijg en dat het me niet meer zoveel moeite kost om ook maar te gaan.

Naar Utrecht. Ik ga daar ook nog een dagje heen met mijn ouders en broertje. Dat doen we ook sowieso elk jaar. Ik houd van Utrecht. Ik weet er zelfs beter de weg dan in de stad die naast mijn dorp ligt. Ik ben er al zo vaak geweest en de sfeer is ook erg leuk. Ik hoop daar ook te gaan studeren.

Bloggen en filmen. Ik ben van plan om veel te schrijven en vooruit te werken. Vooral beauty, want vanaf 1 november ga ik proberen om een maand lang niets te kopen qua make up. Ik weet niet of het me lukt, maar het zou wel een overwinning zijn.

Blogilates. Nog een sport gerelateerd iets. Ooit word ik wel sportief!

Uitrusten en gezellige dingen doen. Het wordt namelijk de komende tijd nog druk zat. Sowieso tot de kerst, en daarna kan de examenstress beginnen.


                                                              Q Wat ga jij doen in de vakantie?
                                                                                   xx Sara

4 opmerkingen:

  1. Super leuke plannen. Ik ga ook naar Utrecht toe. Shoppen !! :). Fijne vakantie

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...