10 mei 2015

15 dingen die ik in mijn vakantie wil doen

Ik kan het nog niet echt geloven, maar binnenkort heb ik ( als het goed is) al vakantie. Ik zit in mijn examenjaar en heb dus zo'n drie maanden vakantie. Woohoo! Maar wat ga ik dan allemaal doen? Ik heb op dit moment helaas nog geen baantje maar misschien binnenkort wel. Maar dat is nog helemaal niet zeker. Hieronder 15 dingen die ik sowieso deze vakantie wil doen. 

Alleen naar de stad gaan. Ik ben wel eens alleen naar de stad geweest maar ik heb het de laatste weken al vaak gewild, maar steeds lukte het niet. Of het weer zat niet mee of ik moest toch opeens naar school. Dit wil ik dus echt nog doen. Gewoon lekker rustig rondkijken en me vooral zelfstandig voelen haha. 

2 Een helix-piercing nemen. Ik wil dit al een tijdje. Een helix is gewoon een gaatje in je oor, alleen dan bovenin je oor in plaats van waar je gewone gaatjes zitten. Heel dit jaar wil ik er eigenlijk al één en ik denk dat ik hem toch maar ga laten schieten. Wel moet je ervoor naar een tattooshop dus ik moet nog even kijken welke dat wordt.
                                        18K Large Diamond Star Ring, helix piercing
                                                                        Bron
3 Tenminste één liedje op mijn keyboard leren spelen. Ik heb voor mijn verjaardag een keyboard gekregen, maar ik heb er nog niet zo vaak op gespeeld als ik zou willen. Dat kan ik dus mooi doen als ik vrij ben.

4 Naar een blogger meeting gaan. Ik weet niet of ik dit echt gaan doen, maar ik zou het in ieder geval erg leuk vinden.

5 Vloggen. Ik wil misschien mijn vakantie in Engeland gaan vloggen, of misschien een vlog per week. Dat ik elke dag een beetje vlog. Ook wil ik weekly diaries gaan maken. Dat vind ik namelijk zelf erg leuk om naar te kijken bij andere bloggers.

6 Veel blogposts schrijven. Ik wil ook wel deels vooruit gaan schrijven en misschien nieuwe 'series' bedenken die ik dan wekelijks of één keer in de twee weken kan doen. Zo heb ik een beetje een planning en hoop ik het bloggen vol te houden. 

7  Sporten. Ik wil een vaste sport routine krijgen. Bijvoorbeeld drie keer in de week een workout. Ook kan ik misschien wat challenges doen of kalenders volgen. Ik wil me er meer op richten en iets afvallen en vooral sterker worden en een betere conditie krijgen. Wel wil ik proberen dit thuis te doen, want alle sportscholen zijn ver fietsen hier in de buurt.
          21 motiverende quotes waardoor je zin krijgt om te sporten | Feel Magazine
                                                                    Bron
8 Een boek schrijven. Ik heb ooit een kinderboek geschreven en wil dit ooit nog gaan uitbrengen. Ik heb altijd al de droom gehad om boeken te schrijven en ik wil er nu toch echt één gaan schijven. Alleen hoe en wat weet ik nog niet precies. 

9 Erop uitgaan en veel fotograferen. Ik ben gek op fotograferen en ik vind het leuk om mijn natuurfoto's terug te kijken. Ik wil graag iets beter met mijn camera leren omgaan en misschien kan ik nog een soort fotoshoot doen. Er is hier in de buurt veel mooie natuur, dus als het weer meezit gaat dit vast lukken. 

10 Mijn kamer grondig opruimen. Maar dan ook echt heel grondig. Vooral mijn schoolspullen en schoenen moet ik uitzoeken. De rest heb ik al grotendeels opgeruimd. 

11 Instagram opschonen en mooiere foto's maken. Ik zie zo veel mooie instagram accounts met strakke en witte foto's. Ik wil dat ook! Dus daar ga ik aan werken deze zomer. Wel wil ik eerst al mijn oude foto's ergens opslaan. 

12 Kleding leren naaien. Dit wil ik al jaren en ik kan het wel een beetje. Ik wil er graag beter in worden zodat ik zelf leuke rokjes kan naaien. 

13 Mijn blog strakker en mooier maken. Ik wil denk ik een nieuw logo maken en misschien de indeling iets anders maken. 

14 Festivals bezoeken. Ik ben vorig jaar naar Appelpop geweest en je hebt elk jaar aan het einde van de vakantie een week lang optredens hier in de buurt. Maar het lijkt me leuk om naar een paar leuke gratis festivals te gaan. Nu nog een slachtoffer vinden dat met me mee wil.
                Rave-Republic — Tomorrowland 2013 | StudioBrussel
                                                                     Bron
15 En als laatste. Een leuke tijd hebben en mijn lezers leuke en mooie artikelen geven. Misschien dus zelfs wat filmpjes. Ik wil gewoon genieten van mijn vrije tijd en even rusten na het harde werken en voor een nieuwe periode in mijn leven.

Natuurlijk ga ik nog op vakantie. Daarnaast wil ik de hierboven genoemde dingen graag doen. Maar eerst slagen! Dinsdag is mijn eerste examen en ik hoop zo erg dat alles goed gaat. Ik ben klaar voor een nieuwe periode in mijn leven.

                                                                        Xx Sara


5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk artikel meid!
  En YES, ik heb eindelijk je blog gevonden. Jij was van de meeloopdag toen, ook in de bus enzo! Ik was je blognaam helemaal vergeten maar nu heb ik hem gevonden haha.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen wil je in je vakantie gaan doen! Ik heb ook examens dit jaar. Begin je vandaag ook?
  Heel veel succes in ieder geval. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...