3 jul. 2014

Catrice Assoriment Update Najaar 2014 | Geannuleerde Producten

Sara zal jullie binnenkort een preview geven van de nieuwe Catrice producten die in augstus uitkomen. Vandaag deel ik alvast de producten die (helaas) verdwijnen om plaats te maken voor de nieuwe foundations, mascara's en nog veel meer! Vreemde volgorde, maar goed...Er verdwijnen in totaal 11 mono oogschaduws. Van de Absolute Eye Colour Mono's 610, 630, 690 en 710. Verder verdwijnt de hele serie van Intensif Eye Wet & Dry Shadow, maar ik verklap alvast: er komt een hele nieuwe lijn met oogschaduws voor terug! Ook worden 2 Liquid Metal Eyeshadows geannuleerd: 050 en 060. Als laatste van de oogschaduwproducten, zal je de Prime And Fine Eyeshadow Base (review) voortaan niet meer in het schap zien liggen. 


De Giant Extreme Volume Mascara en Waterproof Top Coat maken plaats voor nieuwe mascara's. Ook verdwijnen er twee kleuren oogpotloden: 080 en 150. Van de highlighter pennen heb ik er zelf één (review), maar de kleur 020 nog niet. Wel heb ik de Gel Eye Liner Brush, waarvan ik al eerder een review plaatste. 
Er komen ook deze update weer een aantal mooie lipproducten bij, maar eerst moeten er dan een paar verdwijnen. Van de Ultimate Shine Gel Lip Colour zijn 010, 030, 070, 060 en 200 geannuleerd. Van de Ultimate Colour Lip Colour zijn dit 030, 190 en 270. Ook moeten we afscheid gaan nemen van 040 van de Made To Stay Smoothing Lip Polish. Verder verdwijnen de 2 lippotloodjes 060 en 110, de Pure Shine Colour Lip Balms in 020 en 070 en de Infinite Shine Lipglosses in 070 en 120. 


Van de concealer verdwijnt er bij elk product één kleur. Verder gaan we afscheid nemen van de Blush Tint en de Defining Blush in 050.


Dan verdwijnen de Mattifying Oil Control Paper, één kleur (020) van de All Matt Plus Shine Control Powder en de Prime And Fine Translucent Loose Powder. Jammer van de laatste, daar heb ik best wel aardige reviews van gelezen!


Dan verdwijnt de donkerste kleur van de Photo Finish Foundation en ja... Alle BB Cream tinten worden geannuleerd! Shocker! Ik hoor zoveel positieve dingen over dit product, erg vreemd. Misschien haal ik hem nog snel voordat hij voorgoed uit het assortiment verdwijnt...

Er verdwijnen ook 14 kleuren nagellak. Als ik eerlijk moet zijn, de afgelopen tijd vond ik de normale nagellakken van Catrice toch al niet zo interessant... Dit maakt me dat ook niet zo veel uit.

Ik kende nog niet zo veel producten die geannuleerd zijn, maar van de Intensif Wet & Dry Shadow en BB-Cream vind ik het toch wel zonde. Zoals altijd, zullen de producten straks met 50% korting te koop zijn. Welke producten ga jij sowieso inslaan? Liefs' Iris

2 opmerkingen:

 1. Zo jammer van sommige producten! De middelste lipstick (met de zwarte huls) wil ik proberen aan te schaffen met 50% korting en ook mijn geliefde BB Cream!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. omg! neeeeee... ik baal echt van de intensif' wet & dry chadors :(
  En de bb creams en de losse poeder... en matt-erial girl lipstick!
  Natuurlijk.. de kleur all matt plus poeder tint die ik gebruik gaat eruit -.-
  Damn catrice.. nu moeten de nieuwe producten wel erg goed zijn..!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...